Over Champion Sales

Over Ons

Champion Sales is een bedrijf dat staat voor gedrevenheid, passie en kwaliteit. Champion Sales heeft diverse disciplines. Zo hebben wij een uitgebreid callcenter met vele specialisten die acquisitie uitvoeren voor een grote diversiteit aan bedrijven. Wij begeleiden onze sales agents van A tot Z. Zo geven wij trainingen en adviezen aan onze sales agents. Dankzij deze coaching presteren onze sales agents beter en behalen wij betere resultaten voor onze klanten.

Het team van Champion Sales is gedreven, ambitieus en zit vol met passie. Wij hebben een professionele en zakelijke instelling met daarbij een tikkeltje speelsheid. Wij zijn namelijk allemaal nog jonge gasten met een droom waarvan wij momenteel werkelijkheid aan het maken zijn. Onze dromen zijn eindeloos en zullen daarom altijd uitbreiden! Champion Sales is een transparant bedrijf waarbij eerlijkheid en integriteit belangrijke onderdelen zijn.

Een gezellige sfeer is een belangrijk onderdeel van ons callcenter. Zo maken wij de interactie met de klant ook plezieriger. Onze teamleden zullen daarom altijd vriendelijk overkomen wanneer ze met een klant in gesprek zijn. Als callcenter zullen wij contact opnemen met de klant en het aanbod doen die u als bedrijf ons opgedragen hebt om uit te voeren. Als u als bedrijf interesse zou hebben in onze diensten, laat het ons dan weten via onze Contactpagina waar u een e-mail kan sturen en waar ons telefoonnummer te vinden is.