Outbound Sales

Outbound Sales

Outbound Sales

Champion Sales is de sales specialist. Wij verzorgen telefonisch klantcontact voor onze opdrachtgevers, van warme- tot koude acquisitie. Je kunt hierbij denken aan het werven van personeel, het verkopen van contracten of het genereren van klantdata. Ons team van gespecialiseerde sale agents verdiept zich graag in nieuwe uitdagingen. Vanuit een opgezette strategie en doelstellingen gaan wij aan de slag om ook jouw doelen te realiseren. Bij ons kunnen nieuwe campagnes daarom ook snel worden opgezet en houden wij alles zo effectief mogelijk.

Wij zoeken proactief naar potentiele klanten of al bestaande klanten om de leads of sales na te streven. Wij proberen ons in elke branche te optimaliseren om zo het meeste voordeel voor elk bedrijf te kunnen bieden.

Bij het bellen van een klant zijn onze medewerkers getraind om natuurlijk, overtuigend, zelfverzekerd en duidelijk over te komen. Wij respecteren het besluit van de klant en luisteren goed naar wat de klant te zeggen heeft waarop wij vervolgens de benodigde feedback geven. Wij zullen de klant het zo makkelijk en comfortabel mogelijk proberen te maken.

Voordelen van Champion Sales

Bij Champion Sales hebben wij regelmatig dat we diverse trainingen en coaching geven aan onze teamleden om hen zo goed mogelijk voor te bereiden voor nieuwe opdrachten of nieuwe uitdagingen. Onze teamleden hebben veel interesse en doen graag mee aan deze trainingen en coaching. Zo blijkt uit de resultaten vanuit de praktijk dat deze trainingen goed werken voor onze teamleden! De ervaring groeit waarmee de omzet ook groeit!

Uw Outbound Sales door ons laten verzorgen?